TARKENEE

Lisätty: 22.01.2015

Tsaah

Kelit ollu täl viikkoo viliposamman puoleisia, 31 oli pirtin ikkunassa meilki viime yönä, mutta lauhtuvaa on luvassa, joten luntahan sitä sit taas... Aika rauhassa on viime päivinä saanu olla, ei oo puhelin liikoja pirissy. Mutta pietäänpä pirttipäiviä. Oli sitä viime kesä huisketta ihan tarpeeks. Pojat kävi tällä viikolla kyllä tekemässä muutaman päivän hätäaputöitä ja varustus oli sen mukaista. Vilkase kuvaa, enkeli on kainalossa hellässä huomassa!

Muuten uusi vuosi on lähteny käyntiin aika lepposasti, ens kesä alkaa mehtäpuolen osalta olla paketoitu. Sen verran on hyvin tarjouksia tarttunu haaviin. Harvoin ollaan oltu siinä tilanteessa, että Tammikuussa tiedetään poikien kesän työt. Mutta joskus näinkin. Iteki saan riehua puita nurin pitkin Suomee. Pari isompaa muutaman sadan puun kontrahtia on sovittuna ja se antaa hyvän rungon kesälle. Maaliskuussa alkaa puhelin soida sillä rintamalla sitten enemmälti. Ja onneks kellää ei oo sillon kiire :-P.

Mutta eipä nyt tämän pitempiä lorinoita. Jos pakkanen tippuu vielä pari piirua, mä lähen nykäseen hiihtolenkin ja painun sit uimaan. Tai voin tehä päinvastonkin, kun ladulla kerran on valot. Jäälatua ei ole vielä vedetty, mutta siellä onkin parasta huijella kevätauringon lempeiden säteiden hyväillessä reipasta suksuttelijaa.

 

Se on pasaalusta!

Jouni