SYKSYN MAKUJA ILMASSA

Lisätty: 26.09.2014

Tadaaaaaaaa

Kesä alkaa olla taputeltu, sen verran on ollut viuhuvampia päiviä tällä viikolla. Viime viikko saattiin köllötellä vielä melkeimpä hellekeleissä. Ekat lumirönttösetki käytti jo maassa. Semmonen on syksyn malli tänä vuonna.

Meillä on sahakauppa nytkähtäny hyvään liikkeeseen. Niin mökkisahaa kuin raskaampaakin kalustoo on taluteltu myymälästä ulos tuulettumaan. Ja sehän on aina terve merkki; sahoja ei nimittäin osteta hyllyille pölyttymään, vaan töihin ne menee. Ja töillä tää maa pidetään jatkossakin pystyssä.

Ite vaihoin pari viikkoo sitten oman kaluston uusiin puihin. Merkit ja mallit ei juuri vaihtunu; ykkössahana jatkaa Huskin 560xg ja korihommissa tilhin 192. Kakkosketjussa on sitten Huskin 550 xpg ja Tilhin 201. Rajumpaan kaatoon tarjotaan Huskin 576xpg:tä ja kiipeilyhommissa on vielä kelvannu vanha 338. Sen verran on tullu laiskistuttua, että me vedetään korilla aina kun vaan mahollista, nopeempaa ja turvallisempaakin! Kiipeilyt on sillä jo jääny vähemmälle ja koska usein tarvii alamiehen, niin oompa vaivannu kollegoja kaveriks roikkumaan puuhun.

NIIIIN, meillä on sitten ens viikolla tarkotus ajella vähän varastoja alas ja pietään torstaina ja perjantaina liikkeellä poistopäivät eli 2-3.10. Koitetaan hävitellä vähemmän liikkuvaa tavaraa maailmalle eli teretulemast tinkimään, jos on tarvista.

Jotta tämmötissiii!

 

Jouni