Huh Hellettä

Lisätty: 31.07.2014

huhhah

Ilimoja on pidelly ja oikein kaksin käsin, sen verran on korkeepaine Suomea viime viikot hellinyt ja ens viikolle tuntu homma vain kauhtuvan. Viime viikon äköstelin ite lomilla, mutta tämä viikko on pitäny kärvistellä töissä. Sahan varteen ei jostain syystä ole ollut erityisempää hinkua; sen on pojat saanu hoitaa, ovat sen verran kertaluokkaa karumpia kavereita, vaikka yötuuriahan ne siellä vetää.

Leikkurikauppa on käyny hyvin eli nurmi tuntuu kasvavan helteistä huolimatta, mutta sahakauppa on jumissa. Ilmeisesti Suomipoika alkaa olla semmosta pehmeenleivänpurijoiden kastia, että katsoo sahaamisen olevan näissä oloissa muitten ku valkoihosten hommaa. Mutta enivei, lepposin mielin katellaan syksyyn, kausi alkaa kääntyä jo ehtoopuolelle. Marraskuulle tosin jatketaan tasaseen tahtiin, mutta pahin rytäkkä on selän takana.

Sen verran sivujuonnetta, että ostin kajakin! Huomenna ois tarkotus ottaa vähän opetusta vastaan, että kummin päin sillon kanotoidaan ja siiten alkaaki koskilaskijan ura häämöttää :-P. Vähän ostos tuli myöhässä, ei ehtiny lomille, mutta onhan se kesä ens vuonnakin ja kai tässä ehtii ens viikollakin ruppisa polttaa...

Mutta se on soromnoo!

Jouni