PUUTA NURIN URAKALLA

Lisätty: 01.07.2014

Meine damen und herren!

 

Koivet sokkana, mutta lomatunnelmissa lopettelen tässä toimistopäivän viimosia töitä. Oltiin kokonaista kolome viikkoo parturoimassa Jyväskylää ja on lievästi sanottuna roppa maitohapoilla. Henkilökohtanen hierojakkii meinaa jo vaipua epätoivoon, kun ei kynnöspelto koivissa ala tasottua tanssikuntoon ei sitten millään.

Ihmisten keskellä operoiminen tuo aina omat mausteensa hommaan ja kun nyt toimittiin taloyhtiöissä, niin monenlaista mieltä puiden kaatoon tuntui löytyvän. Ehdottomasti valtaosa ymmärsi hyvin, miksi niitä laitettiin könölleen. Kakkukahviakin tarjottiin kiitokseksi, että roskaavat ja varjostavat rumilukset hävisi ikkunan alta. Pariin hiukan kitkerämpäänkin tapaukseen törmättiin; terveisiä vaan Sinikalle, joka kaikkensa yrittäneenä joutui kuitenkin antautumaan meidän komeiden :) metsureidemme edessä. Mutta no hard feelings, erilaisuus on sallittua!

Sää oli tällä kertaa todella suosiollinen sissi-iskulle. Ainoastaan yhtenä päivänä puuskaiseksi yli 8 m/s yltynyt tuuli tuotti harmaita hiuksia muillekin kuin meikäläiselle, jolla niitä on jo luonnostaan. Muuten saatiin lekotella 10-15 asteen puolipilvisessä sateettomassa ja kevyen tuulenvireen omaavassa säässä. Joskus sitä käy meikäläiselläkin tuurinpoikasta.

Mutta eipä mittää, hyvää kesänjatkoa vaan kaikille. Tämä jannu pitää pari päivää vapaata.

 

Soromnoo, Jouni